Toimitusehdot / Troublemaker Trading Oy


Maksutavat


Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapoja ovat Checkout Finland Oy:n verkkomaksupainikkeet, luottokortit, GSM-maksaminen sekä Everyday, Jousto ja Collector - palvelut.

Emme toimita tuotteitamme postiennakolla.


Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.


Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.


GSM-maksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.


Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

  1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

  1. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/


Euroloan Lasku ja Euroloan Osamaksu


Checkout-palvelun kauppiaana voit ottaa käyttöösi Euroloanin maksutavat, laskun ja osamaksun. Euroloanin lasku ja osamaksu ovat kauppiaalle aina riskittömiä.

Euroloanin lasku ja osamaksu ovat kuluttajalle edullinen tapa rahoittaa jopa 2 000 euron ostokset verkkokaupassa. Kun asiakas maksaa Euroloanin laskulla, hän saa aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi hän voi kätevästi muuttaa laskun osamaksuksi kotona.

Euroloanin laskun tai osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 19-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk.
Euroloan Lasku
• Asiakas saa 14 päivää korotonta maksuaikaa.
• Laskun voi kätevästi muuttaa osamaksuksi.
Euroloan Osamaksu
• Asiakkaasi valitsee itselle sopivan maksuajan (3, 6, 12 tai 24 kuukautta).
Hinta kauppiaalle:
• Euroloan Lasku 0,35 €/maksutapahtuma.
• Euroloan Osamaksu 0,35 €/maksutapahtuma.


Lisätietoja: www.euroloan.fi/


Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


Toimitustavat / hinnat


Posti: Tilauksesi toimitetaan Postin välityksellä lähipostiisi tai kirjeenä kotiisi. Toimituskulut ovat 3 - 8 euroa, riippuen ostoskorin tuotteiden painosta ja lähetystavasta.

SmartPOST: Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi SmartPOST –pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä. Toimituskulut 8 euroa.

Nouto R-kioskilta: Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi R-kioskista. Anna postinumerosi ja valitse sopivin liike. Saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä. Toimituskulut 6 euroa.


Myyntialue


Verkkokaupassamme myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika


Kaikki tuotteet löytyvät varastostamme. Toimitamme tuotteesi Postin kuljetettavaksi pääsääntöisesti 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Kiireaikoina toimitus saattaa hiukan viivästyä.


Tuotteen palautus


Verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista.
Kuluttajalla on velvollisuus ilmoittaa kaupan peruuttamisesta 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kopioi allaoleva tekstirunko ja täytä puuttuvat kohdat. 

Lähetä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@troublemaker.fi


Troublemaker Trading Oy
Urheilukentäntie 12
24910 Halikko as


Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:
Tilauspäivä ja vastaanottopäivä:
Kuluttajan nimi:
Kuluttajan osoite:
Päiväys: 


Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, hänen on palautettava tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Palautusoikeus EI koske seuraavia tuoteryhmiä: alushousut, sukat, sukkahousut, korvakorut ja tiarat.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikunnossa olevia tuotteita. Tuotteiden tulee olla puhtaita, pölyttömiä, karvattomia, ehjiä ja pesemättömiä.

Mikäli tuotteet ovat palautettaessa myyntikelvottomia, vaikkapa eläinten karvojen tai näkyvän pölyn vuoksi, emme ota tuotetta vastaan. Jos palautettu tuote on myyntikelvoton, veloitamme palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut. Palautusta tehdessäsi täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja lisää se pakettiin.

Pakkaa tuote mieluiten samaan pakettiin jossa se on toimitettu. Sulje paketti huolellisesti niin ettei tuote pääse putoamaan paketista tai likaantumaan.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia emmekä noutamatta jääneitä postipaketteja.


Toimituksessa rikkoontuneen lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.
Yhteystietomme

Troublemaker Trading Oy
Urheilukentäntie 12
24910 Halikko as

Puh. (pyrimme vastaamaan arkisin klo 12-16) 044-0488334

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse:

asiakaspalvelu@troublemaker.fi