St. Hippolyt Glyx-Lobs 1kg

Tuotenumero STH004
7,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

St. Hippolyt Glyx-Lobs. Terveellinen vaihtoehto perinteisille makupaloille. Hyvän makuinen sisältää vain pieniä määriä hiilihydraatteja ja energiaa. Glyx-Lobs soveltuu myös hevosille, joilla on tarvetta painon pudotukseen tai aineenvaihdunta ongelmia esim. EMS/PPID/PSSM jne.. Pakkauskoko 1kg.

Vaikutus:

- Herkullinen makupala (hapatettu porkkana, mallastettu maissihiutale, mallas, omenan puristusjäte, hunaja, vihannekset, banaanijauho)

- Helposti imeytyvä (luontaiset vitamiinit ja luonnonmukaiset kivennäis- ja hivenaineet, maissinjyvän alkio, kylmäpuristetut    öljyt)

- Soveltuu myös ylipainoisille tai aineenvaihdunta ongelmista kärsiville hevosille (matala tärkkelyspitoisuus, melassiton ja viljaton, aineenvaihduntaa stimuloivia yrttejä, ei piilokaloreita)

- Käytännöllinen kuutio helppoon ja tarkkaan annosteluun

Käyttö:

Yksittäisinä makupaloina.

Koostumus:
Porkkana (hapatettu), sokerijuurikaskuitu, pellavansiemen, ohranitu, vehnänitu, omenan puristusjäte, kauranitu, riisilese, maarianohdake, persilja, yrtit (nokkonen, karhunvatukanlehti, kamomilla, melissa, salvia, kärsämö), oluthiiva, hapatettu hiivauute, kalsiumkarbonaatti, punajuuri, vehnälese, kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, isomaltoosi (?-glukaani)

Ravintoainesisältö:

Raakaproteiini 10,0%
E-vitamiini 500mg
Raakakuitu 14,0%
B1-vitamiini 16mg
Raakarasva 7,5%
B2-vitamiini 16mg
Raakatuhka 10,0%
B6-vitamiini 10mg
Tärkkelys ja sokeri < 10,0%
B12-vitamiini 60ug
Kalsium 2,2%
Biotiini 350ug
Fosfori 0,6%
Rauta 300mg
Natrium 0,1%
Sinkki 180mg
A-vitamiini 25,000 IE
Mangaani 130mg
D3-vitamiini 2,700 IE
Kupari 30mg
Seleeni 0,5mg
Koboltti 1,0mg


Toimitus:

Tilatut tuotteet toimitetaan ympäri maata postitse lähimpään toimipisteeseen. Mikäli asut Salon seudulla tilauksen voi myös sopimuksen mukaan noutaa varastoltamme, ilman toimituskuluja. Toimitamme myös itse yli 100€ tilaukset säännöllisesti Varsinais-Suomen alueella kiertävän rehu-automme mukana 8€ toimituskuluilla.

Ota meihin yhteyttä yhteydenotto- lomakeen kautta, autamme mielellämme. Lisätiedot rehuautomme toiminnasta löydät facebook-sivuiltamme: St. Hippolyt jälleenmyynti Varsinais-Suomi

Arvostelut 0 arvostelua